10 September beginnen we weer! Fijne Vakantie!!

Vinken

De Vinken groep is voor de leeftijdscategorie van 6 t/m 12 jaar.
De Vinken zijn opgedeeld in 2 groepen. 

De Vinkenjongens en de Vinkenmeisjes.

Zij komen iedere zaterdag bij elkaar in ons clubgebouw van 14:30 tot 16:30 uur.

Kijk bij activiteiten wat we zoal doen.


Bericht van de Vinkenmeisjes

Wij zijn de vinkenmeisjes en wij hebben op zaterdagmiddag onze groepsmidddag in het clubgebouw. Daar hebben we onze eigen zaal opgevrolijkt met onze eigen kunstwerken.

Wat doen we tijdens een groepsmiddag?

Heel veel verschillende activiteiten eigenlijk.

Mooie dingen maken van hout/stof/papier, schilderen op de ramen, slijm maken, verven, tekenen en spelletjes spelen. Wij houden echt van spelletjes spelen, zoals 30 seconden, evenwichtsspelletjes maar ook spellen die we buiten kunnen doen. Zoals het enveloppenspel, buskruit, trampoline springen, bosspellen. Naast ons gebouw zit een groot terrein waar we alle ruimte hebben voor dit soort spellen.  En af en toe maken we ook dingen die we heel lekker vinden, chocola is toch echt wel onze favoriet, maar koekjes bakken, of spelletjes zoals chips eten met handschoenen zijn activiteiten die wij ook doen.

 

We hebben een aantal hoogtepunten in het jaar. Het lentefeest is daar één van. We beginnen al vroeg met bedenken wat we gaan doen en als we een idee hebben dan gaan we er ook voor, want er is een wisselbeker te winnen. Het lentefeest is een avond waarbij alle groepen gaan optreden, dit kan heel verschillend zijn. Wij hebben laten zien dat we goede dansers zijn. Elk jaar verzinnen we weer iets nieuws.

Twee keer per jaar zijn er kampen, het minikamp (3 dagen, meestal met Hemelvaart) en het zomerkamp (in de zomervakantie) tijdens deze kampen slapen we in tenten en hebben we de hele dag door allemaal leuke activiteiten die we gaan doen. Wil je een keer mee? dan kan dat natuurlijk.

 

Elke week zetten we een aantal foto’s op de Facebookpagina van CJO, zo kan iedereen zien wat we doen. Denk je nu, nou dat is ook wel wat voor mij!

Kom maar langs! Je bent van harte welkom, en de eerste 3x kost niets!

Groetjes van de Vinkenmeisjes